Etusivu » Dermosil – arjen ylellisyyttä

Dermosil – arjen ylellisyyttä


Viime lauantaina piipahdin Dermoshopissa Korsnäsissä. ”Niin lähellä mutta siltikin niin kaukana” Olen kuullut puhuttavan paljon tästä suomalaisesta kosmetiikan nettikaupan uranuurtajasta, joka sijaitsee ihan tässä lähellä Vaasaa. Yritys on saanut useita yrittäjäpalkintoja menestyksestään. Heidän konseptinsa perustana ovat asiakaslähtöisyys, kotimaisuus, edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja kokemus. He ovat toimineet vuodesta 1988 ja he myyvät tuotteensa ilman välikäsiä, joka takaa hyvän hinta-laatusuhteen.

Lauantaina sain siis ensikosketuksen yritykseen. Löysin heti mielenkiintoisia tuotteita aikuisen naisen iholle heidän bestsellereiden lisäksi. Selatessani heidän kuvastoaan, olin positiivisesti yllättynyt hintatasosta. Dermosilin joulupaketit ovat muuten todellisia klassikoita. Pakkaukset ovat hurmaavan kauniita ja kivoja antaa lahjaksi. Heidän valikoimasta löytyvät myös tuotteet herkälle iholle sekä luonnonkosmetiikkaa ECOCERT -merkinnällä. Allekirjoittanut aikoo  tutustua jatkossa tarkemmin heidän valikoimaansa. Onko sinulla kokemusta Dermosilin tuotteista? Olisi kiva kuulla kokemuksistasi.Kiitos mielenkiintoisesta päivästä Dermosilin upealle tiimille! 


-tuulanneli

3 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  5.12.2016 / 17:20

  On laadukkaita tuotteita, hinta-laatu suhde on hyvä.Työpaikalla tilaamme porukalla useita kertoja vuodessa
  Dermosilin tuotteita.Ripsiväri, joka lähtee lämpimällä vedellä pois on tämän hetken suosikki.
  T.A

 2. Marie
  Kirjoittaja
  5.12.2016 / 17:49

  Minä tilasin lähes kaikki joululahjat tänä vuonna Dermoshopista. Tämän vuoden joulupaketit on kerrassaan upeita. Hädin tuskin paketteja rohkenee edes avata. 🙂

 3. Villejä Lupiineja
  Kirjoittaja
  5.12.2016 / 19:43

  Meillä on töissä tilattu yhteistilauksena Dermosil-tuotteita jo useampi vuosi! Joulun aikaan siellä on ihania lahjapakkauksia ja niitä tilasinkin aikamoisen määrän! Lahjarasiat ovat kauniit ja eivät kaipaa kuin hiukan narua ympärilleen ja se on siinä! Hinnat todellakin edullisia ja laatu hyvä! Tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?