Etusivu » Cozy loungewear look – tästä tykkään!

Cozy loungewear look – tästä tykkään!

Vuoden ensimmäisen asupostauksen valinnat olivat helpot. Poikkeuksellinen vuosi nosti rennot ja mukavat kotiasut parrasvaloihin. Loungevaatteista eli verkkareista, legginseistä ja neulosmekoista tuli meidän suosikkivaatteita etätöihin ja kotoiluun.

Olen suosinut tyylissäni paljon sporttisuutta, joten otan ilolla tämän collarilookin vastaan. Enpä ole kovinkaan usein ollut kaupungilla liikenteessä collagehousuilla mutta nyt ne ovat ihan salonkikelpoiset. Varsinkin nämä suoralahkeiset näyttävät jopa ihan tyylikkäiltä ja niitä ei ihan heti uskoisi verkkareiksi. 
Varma kevään merkki on vaaleiden värien ilmestyminen kauppojen rekeille. Olen jo käynyt hypistelemässä näitä ihania vaaleita värejä. Vaalean hupparin kotiutin jo ennen joulua ja se onkin ollut jo ahkerassa käytössä. Heikanvärisessä collariasussa rakastuin ensi silmäyksellä tyylikkääseen värisävyyn.

Vaaleat värit tuntuvat niin ihan piristäviltä klassisen mustan kauden jälkeen. Sehän tässä keväässä onkin niin mukavaa, kun mallistojen sävymaailma vaalenee. Tottakai ajaton musta pysyy aina rinnalla. Mustan ja vaaleiden väriyhdistelmät ovat myös skarppeja, joita tykkään yhdistellä arkisin.

Kuluneen vuoden aikana keskityin ostoissani vaatteisiin, joita todellakin tarvitsin. Käytännöllisyys oli avainsana monessa hankinnassa. Samoin satsasin laatuun, eikä mitään kakkosvaihtoehtoja. Näin minulla on nyt harkittuja hankintoja vaatekaapissa, joista on iloa moneksi vuodeksi. Busnelin pitkä neuletakki on muisto minulle koronavuodesta ja peruuntuneesta Espanjan matkasta. Aika näyttää mikä on ensi syksyn valinta, onko se matka vai jokin laadukas vaate? Valitettavasti nyt vaan näyttää kaikki niin epävarmalta ja noiden rokotuksien kanssa nyhvätään. Ikuisena optimistina uskon, että tästä vuodesta tulee parempi kuin viime vuonna.Rentoa alkavaa viikkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

2 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  12.1.2021 / 20:30

  Hei, minkä merkkinen toi pipo on? ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.1.2021 / 19:16

   Heippa,

   tämän pipon olen löytänyt Lindexilta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?