Etusivu » casual friday

casual friday

Heippa kaikille ja perjantaissa mennään! Tänään oli kivaa perjantain perinteitä kunnioittaen, vetää revityt farkut jalkaan. Muutenkin kaikki päivän elementit ovat oman vaatekaapin löytöjä. Muutaman vuoden takainen harmaa neulehankinta on osoittanut loistavaksi ympärivuotiseksi jutuksi. Materiaali on puuvillan ja pellavan sekoite ja pinta kiiltää jännästi. Valitettavasti se ei kuvassa oikein hyvin näy. Värinsä puolesta neule on ensi keväänä taas ihan täydellinen ja varmasti vilahtaa täällä blogissa useasti. Nämähän ovat niitä parhaita klassikoita. Vuosien varrella sitä on pikku hiljaa oppinut jättämään ne pahimmat sesonkivärit kauppaan ja valitsemaan mieluummin se vähän värittömän vaihtoehdon. 

Huomenna jatketaan joulun valmisteluja ja laitetaan loput jouluvalot esille. Lisää valoa tähän pimeyteen! Eihän tätä muuten kestä. Mitä sinun viikonloppu tuo mukanaan?

Kivaa viikonloppua kaikille!

                                  -tuulanneli


Knitwear//Designers Remix, cardican//Lindex, jeans//My Malene Birger, shoes//Vagabond, bracelets//Efva Attling

8 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  28.11.2014 / 19:54

  Vitsi miten ihana asu ja ollapa noin hoikka. <3 Oi Casual Fridayt vapauden päivät pankkiiriliikkeissä. No lopultahan se pukeutuminen vapautui siellä tykkänään, mikä oli outoa, kun aina oli jakkupuku päällä, sukkikset ja korkkikset. Siksi olenkin täällä kotiäitinä aina velourverrareissa ja villasukissa. Mukavuus ennen kaikkea.

  Tunnelmallista ja valoisaa viikonloppua. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.11.2014 / 20:06

   Kiitti ihana Tiia – Heh, nyt naurattaa 🙂 – Kun ottaa kuvat oikeassa kulmassa saa itsestään häviämään 5 kiloa suit sait!!! Musta neuletakki pelastaa ja pudottaa vielä sen toiset 5 kiloa!
   Eikö olekin kätevää ja helppoa!

   Rentoa viikonloppua myös sinulle <3

 2. Johanna
  Kirjoittaja
  28.11.2014 / 19:55

  Mahtavat kuvat ystäväiseni <3 <3 Niin ja myös loistava asu <3 Nähdään!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.11.2014 / 20:08

   Kiitti kamu <3 – tuli vähän totisia kuvia – en tiedä mitä piti taas miettiä kulmat rutussa!!!

   See u tomorrow <3

 3. maiju
  Kirjoittaja
  28.11.2014 / 20:02

  Ihana asu. Sulle sopii hyvin tuollainen pitkä neuletakki, kun olet upea pitkä nainen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.11.2014 / 20:16

   Kiitti maiju – on siitä pituudesta joskus hyötyäkin!

 4. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  29.11.2014 / 06:46

  Voi kuinka kaunis asukokonaisuus taas! Ja olen saanut nyt sulta inspiraation noihin Efva Attlingin koruihin, nimenomaan haluan monta rannekorua ;), niinkuin sinullakin. Hopeasta ja valkokullasta olen tykännyt aina, ja jokapäivä niitä killuukin kaulassa ja ranteissa, mutta nyt haluan tuota Efvaakin sekaan. Joulupukki saa asiakseen tuoda ensimmäisen….

  Ja tuo harmaa neule on täydellinen, minä tykkään myös hyvin neutraalin värisistä vaatteista. "Why grey? Because my ideas are colorful".

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.11.2014 / 07:39

   Kiitti Reetta – minullahan ei muita koruja ollekkaan kuin rannekorut. en osaa käyttää – minulle kauniit kädet ovat se käyntikortti – 30 vuotta asiakaspalvelua ja itse aina kyllä huomaan huonosti hoidetut kynnet 😉

   Efvan koruissa on aina joku juju ja sanoma. Skandinaavinen design joka on todella ajatonta. Ei muuta kuin joulupukille toivetta – Efvalta on tullut kivoja uusia juttuja jouluksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?