Etusivu » casual friday

casual friday

Olen tässä tuijottanut jo puoli tuntia tätä ruutua ja miettinyt mitä kirjoittaisin, Pidin eilen tarkoituksella välipäivän bloggaamisesta ja tänään avasin läppärin innolla mutta nyt lyö ihan tyhjää! En tiedä laittaako tähän postaukseen valitsemani kuvat minun mieleni mietteliääksi. Joskus on vaan hyvä pysähtyä tässä hektisessä arjessa. Olen tässä hehkuttanut rakkautta bloggaamiseen mutta nyt alkuviikosta energiavarastot hupenivat ja kynttilää tuli poltettua molemmista päistä. Minulle yhden päivän välipäivä blogista teki todella hyvää. Olen ehkä tässä alkuhuumassa kirjoittanut blogiani liian tiheässä aikataulussa ja jatkossa minunkin kannattaa miettiä enemmän laatua kuin määrää.

Tämä on minulle mieluinen harrastus ja juuri se onkin asia juju. Rakas harrastus, jonka kautta saan opetella valokuvaamista ja kehittää muita ilmaisutaitoja. Kaikkein vaikeinta minulle onkin juuri tämä kirjoittaminen. Olenkin miettinyt tulevaisuudessa keskittyväni enemmän valokuvaamiseen kunhan  valonmäärä lisääntyy ja ajalliset mahdollisuudet valokuvaamiseen kasvavat. Hei tulihan sitä tekstiä taas vaikka otti lujille vähän aluksi. Lopuksi muutama sana päivän otsikosta, jonka piti olla postauksen teema. Harmaavarpusella oli tänään farkkupäivä ja rakkaat harmaansävyt neuleissa. Helppo asuvalinta ja näissä minä viihdyn.

Rentoa ja tunnelmallista viikonloppua sinulle!

                                       -tuulanneli

cardigan//Second Female, knitwear//Kashmirneule.com*, jeans//By Malene Birger, bracelets// Thomas Sabo, Efva Attling, loafers//Vagabond
*gifted

22 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  16.1.2015 / 19:56

  Kirjoitat tosi kivasti ja syvästi ja tekstejäsi on todella mukavaa lukea. Voisiko olla, kuten minulla (onkohan vaikea uskoa), että taistelen jatkuvasti rajojen ylittämisestä ja mitä rajoja en halua ylittää etten riko omia periaatteitani vastaan. Kaikkea en halua kertoa, mutta välillä saattaa tekstien läpi tai ajoittaisissa postauksissa tihkua alhoa. Meillä ollut todella raskas vuosi, mutta nyt on kaikki hyvin. Blogin aloitin kaiken keskellä ja on ollut varmasti henkireikäkin. Mutta tosiaan se on välillä aikamoista kamppailua kirjoittaa vaikka iloisesti, vaikka omat tunteet olisivat jotain muuta.

  Tai jos ei juuri halua ylittää yksityisyyden rajoja. Blogivapaapäivät ovat hyviä keinoja selvittää omia tunteita blogin suhteen.

  Oli tekstiä tai ei, täällä ollaan, mutta minusta henkilökohtaisesti on oikein mahtavaa tutustua sinuun ja kuulla ajatuksia vaikka juuri tälläisiä kuin tänään. <3

  Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.1.2015 / 21:00

   Kiitos ihana Tiia <3 me molemmat eletään tätä blogielämää täydellä sydämellä ja silloin blogissa näkyvät ne elämän ylä- ja alamäet 😉

   Aina silloin tällöin on kiva vähän avata yksityisyyttään ja kertoa omia mielipiteitään. Aion tehdä sitä myös tulevaisuudessakin. Minulle tämä blogi on todellinen henkireikä tämän hetkisessä elämäntilanteessa ja tämä harrastus on antanut todella paljon. Tänään minun kuvat olivat vähän mietteliäät ja siitä se teksti lähti tai siitä se johtui kirjoittamisen vaikeus 😉 Ei hitsi nyt en meinaa saada mitään järkevää ja loogista tekstiä aikaan tähän kommenttiin!

   summa summarum kiitti ihanasta kommentista ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!!!

 2. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  16.1.2015 / 21:31

  Harmaavarpusen asu voisi taas olla minun vaatekaapistani. Tykkään!
  Bloggaamista olen itsekin kovasti pohtinut – jo viime vuonna ja etenkin nyt, kun sairasloman jälkeen aloitin työt. Kaikkeen eivät vaan paukut riitä – ja minähän postailen muutenkin harvemmin kuin moni muu. Mutta tämä on kuitenkin niin rakas harrastus, että jatkan kuitenkin. Välillä välipäiviä pitäen koko blogimaailmasta. Niin että ilo tähän säilyy. Ja jää aikaa muullekin elämälle;)
  Kivaa viikonloppua sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 08:17

   Kiitos ihanasta kommentista jälleen lady <3 itse olen itseni tähän nurkkaan ajanut ja olen nyt päättänyt ottaa löysin rantein ilman mitään paineita. Suorittaminen ja tavoiteellisuus ovat hyvin voimakkaita luontenpiirteitäni // hyvin positiivisia asioita työelämässä mutta harrastus on harrastus.

   Olen loppujen lopuksi aika avoin ihminen kun jaan näitä tuntemuksia täällä blogimaailmassa mutta nyt oloni on todella paljon parempi. Ajatukseni tämän
   bloggaamisen suhteen ovat selkeytyneet 🙂 Tärkeintä on säilyttää tämä draivi tähän
   harrastukseen. Kesällähän minulle kävi golffin kanssa samoin ja sitten pidin pienen
   breakin ja sen jälkeen kaikki ilo pelaamiseen löytyi jälleen!

   Rentouttavaa viikonloppua sinulle Lady <3

 3. Life with Satu
  Kirjoittaja
  17.1.2015 / 08:03

  Tuntuu, että jokainen miettii jossain vaiheessa sitä bloggaamistansa. Minä ainakin. Ja sitä mitä haluaan blogissaan esille tuoda ja miten usein. Se on aihe, joka aina säännöllisesti ilmenee bloggeissakin. Minusta blogin kuuluu kuvastaa kirjoittajaa itseään ja sitä tulisi päivittää juuri niin usein kun itse haluaa. Ottamatta mitään painetta.

  Hyvää viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 08:28

   Kiitos Satu kannustavasta kommentista <3

   Nämä minun tuntemukset vain tuntuivat niin ikäviltä itselleni kun olin hehkuttanut tätä bloggaamisen ihanuutta! Ja sitten yhtä äkkiää sinulla onkin seinä edessä ja olet ihan poikki!!!! Eihän tässä näin pitänyt käydä 😉
   Loppujen lopuksi tämä on kuitenkin normaalia elämänkulkua // ylä- ja alamäkeä tasapainoisesti!

   Itse olen sillä kannalla, että kyllä blogissa saa näkyä ne vähän huonommatkin päivät JOSKUS // minusta se tekee bloggaajasta inhimillisemman.

   Tulevaisuudessa otan vähän rennonmalla otteella 🙂
   Nautin niin paljon tästä ilmaisumuodosta ja haluan kehittyä tämän harrastuksen kanssa!

   Rentouttavaa viikonloppua ihana Satu <3

 4. Kristallikimara.fi
  Kirjoittaja
  17.1.2015 / 08:52

  Kyllä sellainen blogi,jossa tulee kirjoittaja välillä esille on tietenkin mielenkiintoisempi, kuin vain se hieno esine, huone tai asu. Tylsäksi käy, jos ei jotain bloggaaja anna. Mutta onhan tietysti varjeltava itseään ja läheisiään,kuinka paljon antaa, kun meitä on niin moneen junaan ja ilkeitäkin löytyy. On hyvä pitää välipäiviä ja aina ei jaksa täysillä. Kaikki me lukijat se tiedetään, joten armoa saa itselleen antaa. Sinulla on hyvä maku ja tyylikkäät kuvat. Huili välillä, niin se tekee hyvää ja joskus tekstiä voi olla vain vähän ja antaa kuvien puhua puolestaan. Aina ei muuten jaksa kovin pitkiä sepustuksia edes lukea, jos kuvat on hyvät. Tulipas taas sepustus täältä…. Hyvää viikonloppua;)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 09:16

   Kiitos ihanasta kommentista <3

   Olen tässä miettinyt tuota postaustani ja tämän viikon tuntemuksia ja lopputulema on, että taitaa olla vain kuherruskuukausi ohi tämän bloggaamisen kanssa. Ja onhan se ihan normaalia, että jossain vaiheessa se seinä tulee vastaan ja asia ei tunnukaan enää kivalta. Sitten vain asioita uuteen järjestykseen niin kyllä se into sieltä löytyy!

   Itse myös tykkään lukea blogeja, joissa kirjoittaja antaa itsestään enemmän. Normaalia arkea sisältävät blogit antavat inspiraatiota ja vaihtelevat aihepiirit lisäävät blogin kiinostavuutta kun ei aina tiedä mitä on huomenna tulossa.

   Uskon taas intoni löytyvän kun pääsee enemmän kuvaamaan ulos ja valoisa aika lisääntyy. Valokuvaamisen saralla on niiiiiin paljon kehitettävää minulla ja se kiinnostaa!!!

   rentouttavaa viikonloppua sinulle ihanainen <3

 5. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  17.1.2015 / 11:04

  Hei ihana <3
  Pidä kuule ihan hyvillä mielillä päivä tai kaksi postaus väliä, se tekee hyvää. Mietin myös joskus, onko tehnyt itselleen karhunpalveluksen, kun "opettanut" lukijat tiheään postaustahtiin, enkä edes postaile päivittäin. Lukijat saattavat jopa hengästyä, ja itse lukijana aina mietin, että "voi kun olisin halunnut tuohon kommentoida, mutta bloggaajalla onkin jo muutama uusi juttu ilmestynyt kahdessa päivässä, ja voiko vanhoihin enää kommentoida…" Vaikka bloggaajana tiedän, että voi kommentoida vanhoihinkin, ja itse niihin vastaankin, kuten sinäkin, mutta kyllä sitä vaan silti miettii.
  Itse aion ottaa rauhallisen tahdin, oikeastaan jatkaa aikalailla samaa linjaa… joka toinen tai kolmas päivä postaus. Enimmäkseen joka toinen.
  Olet ihana!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 11:41

   Voi ihana Reetta, kiitos kannustavasta kommentista <3

   Taisinkin jo jossain kommentissa sanoa, että itse olen itseni tähän nurkkaan ajanut ja opettanut lukijani jokapäiväiseen postiin! Minulla vaan lähti aloitusvaiheessa blogi nopeaa nousuun ja vauhtisokeus on vain kasvanut tässä kuukausien aikana.

   Olen todella tyytyväinen kun tein tämän postauksen ja olen saanut vertaistukea teiltä ihanilta bloggareilta. Nyt katson asioita ihan eri vinkkelistä ja otan oman jaksamiseni myös tässä harrastuksessa huomioon! Luovuus kärsii jos ajat itsesi piippuun!

 6. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  17.1.2015 / 11:10

  Ai niin, piti vielä lisätä…
  Tykkään hirmu paljon itse keskittyä blogissani kuviin, ja heittää ilmoille vain muutamia sanoja. Tästä olenkin saanut paljon kiitosta. Mutta toki lukijoita on moneen, eli osa tykkää älyttömän paljon lukea pitkiä juttuja, ja osa sitten taas katsoa kuvia, ja näinhän ne lukijat sitten valitsevat mieli bloginsa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 11:44

   Itse asiassa minä myös tykkään sinun bloggissasi siitä, että tekstiä on vähemmän. Joskus on myös kiva lukea pidempää tekstiä 😉

   en tiedä mikä vimma minulla on joskus tuon tekstin suhteen // vaikka tiedän, että vähempikin riittäisi koska en ole verbaalisesti niin lahjakas ja teen paljon kielioppivirheitä.

   rentouttavaa viikonloppua ihana Reetta <3

 7. Belladonna
  Kirjoittaja
  17.1.2015 / 11:40

  Mielestäni on erittäin hyvä pitää välipäiviä, tällöin bloggaamiseen säilyy mielenkiinto ja into. Välipäivistä huolimatta jokaisella on varmasti noita "tyhjä pää" -päiviä, silloin voi jättää suosiolla tekstin vähemmälle ja keskittyä kuviin. Blogit, niin oman ylläpitäminen kuin muiden lukeminen, on rakas harrastus, johon mielellään haluaakin käyttää aikaa. Olen tietoisesti päätynyt 3-5 blogipäivityksen viikkotahtiin, ja itseäni harmittaa kuitenkin eniten se, ettei aina ehdi lukea saatika kommentoida muiden bloggauksia. Kaikkeen ei vaan aina aika riitä arjen pyörityksen keskellä. Blogiasi on kiva seurata, joten pidä välipäiviä hyvällä omalla tunnolla, jotta blogin pitäminen ei ala stressata. Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 15:00

   Kiitos ihanainen Belladonna <3

   Olen kanssa painiskellut sen ongelman kanssa, että en ehdi kommentoimaan niin paljon blogeja kuin halauaisin. Meidän aikuisten naisten blogeja on niin paljon kivoja ja jokainen bloggari tykkää kommenteista. Kyllä minä jatkossa pidän varmasti välipäiviä 🙂

   Rentouttavaa viikonloppua Belladonna <3

 8. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  17.1.2015 / 21:01

  Pidä oma tahtisi oman fiiliksen mukaan.

  Välillä on kuvia ja ajatuksiakin varastossa, mutta aika ja inspis ei anna ihan aina jokapäiväiseen bloggaukseen. Oma äitini, joka käy kahdeksaakymppiä, saattaa parin päivän taon aikana tosin painostaa postaamaan ?…

  Itsekin seuraan eniten blogeja, joissa yleensä enemmän kuvia kuin tekstiä. Muutama rivi selittämässä kuvia on toki kiva ja kun bloggaaja jota seuraa jatkuvasti, avautuu vähän enemmän, luen kyllä mielelläni tekstitkin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.1.2015 / 21:26

   Kiitos ihanasta kommentista Lumo <3 jatkossa aion vähän hidastaa bloggaustahtia ja ennenkaikkea tehdä tätä fiilispohjalta. Joskus vaan sitä sokeutuu vauhdissa ja eikä huomaa, että polttaa kynttiläänsä molemmista päistä 🙂

   Tämä keskustelu on ollut todella kiva tähän postaukseen ja siitä kiitos kaikille teille ihanille!!!!

   rentoa viikonloppua myös sinulle!

 9. Kaisu
  Kirjoittaja
  19.1.2015 / 11:44

  Minäkin olen istunut koneen ääressä, kuvat valmiina sivulla ja sitten… ja sitten ei mitään sanottavaa. Kone kiinni ja uusi yritys myöhemmin. Blogini kyllä onkin painottunut alusta asti kuviin tai tarkemmin asuihin. Mutta olisi sitä silti kiva jotain kertoakin kuvien lomassa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2015 / 14:45

   samat fiilikset ovat minullakin // minullakin ne kuvat ovat pääosissa mutta haluan myös kirjoittaa jotain! Mitä enemmän bloggaan sitä enemmän haluan kertoa mielipiteitäni!!!!

 10. Tuula's life
  Kirjoittaja
  21.1.2015 / 21:35

  Hei ihanainen Tuulanneli!
  Minä kirjoittelen blogia noin teksti viikossa vauhtia, välillä on ollut pidempiäkin taukoja. Siis minulla on varsinainen harrastajan blogi verrattuna teihin, jotka todella ahkerasti tätä päivitätte.
  Sinulla on kaunis blogi, kiva teksti ja hyvä maku! Mielelläni blogiasi luen. Mutta minulla on sama juttu lukemisessa, en sitäkään harrasta päivittäin.
  Tuulanneli, kirjoittele siten kuin parhaalta tuntuu ja silloin kun teksti tulee kevyesti. Kyllä me lukijat odotamme. Ja minun on ainakin selattava vanhoja tekstejä, koska joka päivä en ole on-tilassa. Ja monta kertaa siellä vanhojen tekstien joukossa on juuri se teksti, johon haluaisin vastata. Ja vastaankin niinkuin nyt!
  Hyvää loppuviikkoa! Aurinkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.1.2015 / 20:01

   Kiitos ihanasta kommentista Tuulia <3 koska minulla on kommenttitarkistus huomaan kaikki nämä ja minulle ne ovat kaikki yhtä tärkeitä // ovat sitten uusia tai vanhoja !!!
   olen nyt ottanut viikon verran löysin rantein ja hyvältä tuntuu. Näin jatkan tulevaisuudessakin. tehden hyvän mielen blogia oman inspiraation pohjalta 🙂

   aurinkoista loppuviikkoa ihana Tuulia <3

 11. Nimetön
  Kirjoittaja
  1.2.2015 / 22:30

  Hei, sinulle sopisi tyylikkäät "hengettömät " silmälasit, oletko kokeillut ? Vaatetyylisikin on niin ajattoman tyylikästä. Näin talvella hiukset kiittävät laadukkasta hiusöljystä, kokeilehan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2015 / 16:20

   Minulla on ollut joskus mutta koin ne aika värittömäksi 🙂 tällä hetkellä silmälasini ovat kauniit beigen sävyiset ja olen saanut todella kehuja niiden sopivuudesta 🙂

   kiitos vinkistä hiusöljyihin 🙂 olenkin menossa torstaina kampaajalle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?