Etusivu » boostia + arvonnan voittaja

boostia + arvonnan voittaja


Tänään se inspiraatio iski. Olen lukenut energisen maijun blogia (klik). Hän on todellinen pro näiden smoothien suhteen. Keväällä tein muutaman kerran smoothieta mutta nyt blenderi on päässyt vähän pölyttymään. Maijun ohjeiden innoittama tein smoothien ihan perusohjeilla ja jätin tällä kertaa superfoodit pois ja lopputulos olikin yllättävän raikas. Vihreään smoothien laitoin lehtikaalta, avokadon ja vihreän omenan sekä nesteeksi vain vettä. Pirteän keltaiseen tehojuomaan porkkanaa, omenaa ja Biottan porkkanamehua. Nyt minulla on huomiseksi todelliset tehojuomat evääksi. Luonnon omaa tehoboostia arjen jaksamiseen. Iso kiitos maiju inspiraatiosta!


Vehnätön kuukausi on toinen syy tähän smoothie innostukseen. Olemme muutaman kaverini kanssa aloittaneet jouluun asti ulottuvan valkoisen vehnättömän kauden. Nyt se julkisesti kirjoitettu täällä. Katsotaan miten tytön käy. Aktivisuusranneke on käytössä edelleen mutta viime viikko meni alle lipan. Ainoastaan 52 % toteutui aktiivisuustavoitteesta eli tälle tulevalle viikolla on tavoiteitta. No se lauantain tentti oli kyllä osa syy vähäiseen liikkumiseen. Selityksiä löytyy aina mutta tässä kohtaan aktivuusranneke kyllä potkii liikkeelle. En halua toista noin huonoa viikkoa peräkkäin!

Iso kiitos vielä kaikille viime viikolla arvontaan osallistuneille! Saimme aivan upeita kommentteja arvontapostaukseen. Arpaonni suosi tällä kertaa Turun seudulla asuvaa neitosta! Olen ilmoittanut hänelle henkilökohtaiseti voitosta. Onnea vielä kerran. 

Energista viikkoa kaikille!

                                  -tuulanneli

10 Comments

 1. Doppwoman
  Kirjoittaja
  17.11.2014 / 20:06

  Wau! ihanan näköistä ja vielä terveellistäkin:) DOPPwoman myös onnittelee voittajaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.11.2014 / 13:41

   kiitos kata ja oli todella herkullista!

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  17.11.2014 / 20:56

  Maiju on kyllä aivan supermimmi ja varmaan osan virrasta saa juuri terveellisestä ruokavaliosta. <3 Ihania kuvia ja herkulliselta vaikuttava terveysjuoma, näyttävät todella kauniilta laseissa. 🙂 Nam.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.11.2014 / 20:36

   Kiitti Tiia ja ne myös maistuivat todella hyville vielä tänäänkin!
   maiju on vaan niin superenerginen!

 3. maiju
  Kirjoittaja
  18.11.2014 / 07:29

  Voi kiva, että olen voinut olla sun inspiraation lähteenä. Kuvasi on kyllä niin houkuttelevan näköisiä ja uskon, että näillä eväillä pääset pitkälle. Näistä saa NIIN energiaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.11.2014 / 20:37

   Kiitti ihana maiju <3 – ruokaremontti on vaan nyt pakko aloittaa! onneksi löytyy sinunkaltaisia ihania tsemppareita!!!

 4. Annukka
  Kirjoittaja
  18.11.2014 / 12:27

  Pelkästään noi värit jo on niin energisiä, että niitten voimalla ottaa aktiivisuusrannekekin pakosti uutta tuulta alleen :D.
  (Mun lempparismoothieen tulee mansikoita, inkivääriä, banaania ja vettä. Ja toiseen banaania, avokadoa ja omenamehua. Nam. Kaalit ja muut vihreät oon toistaiseksi ihan vaan syönyt :). Jotenkin tuo juoma niistä ei houkuttele, mutta ihan varmasti saa enemmän vitamiineja lasillisesta kuin siitä määrästä, joka normilounaalla tulee syötyä)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.11.2014 / 20:41

   Tänään aktiivisuusranneke näytti jo parempia lukemia – opettelen näiden smoothien kanssa. Se vihreämössö maistuu yllättävän hyvälle ja ajattele kuinka vähän siinä on kaloreita vaikka siinä onkin yksi avokado!

 5. Hannah Hoijar
  Kirjoittaja
  19.11.2014 / 06:57

  Eiku blenderi esiin nyt! Niiin hienoja kuvia, meen tänään kauppaan 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2014 / 08:09

   Ei muuta kuin blenderi laulamaan! juuri latasin kuvan instaan päivän smoothiesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?