Etusivu » black and white

black and white

Tänään olen onnellinen kun minulta löytyi kuvasarja arkistoista. Tämä päivä kuuluu niihin päiviin kun inspiraatio on vähän hukassa ja pää on ihan tyhjä. Aurinko kateissa ja päivä on harmaan sateinen. Minä kaipaan NIIN kesää! No eiköhän tässä ollut tämän viikon vali valit. Muutama sana tästä kuvasarjasta. Minulta on kyselty, että missä olen kuvannut näitä kuvia. Paikka on Vanhan Vaasan entinen rautatieasema ja kaikki nuo taustalla näkyvät ränsistyneet vanhat rakennukset ovat graffitien peitossa. Surullista vai mitä? Paikka huokuu muuten historiaa, koska tämä sijaitsee Marian kirkon raunioiden takana. Nykyään pidän tästä todella paljon kuvauspaikkana. Jokin tässä paikassa kiehtoo, onko se rosoisuus vai mikä, en tiedä? 

Tätä mustavalkoista neuletakkia olen käyttänyt yleensä mustien mekkojen kanssa. Nyt yhdistin se eka kerran valkoisen paitiksen kanssa. Ja kombo toimii hyvin ja on raikas. Mustavalkoinen on aina toimiva kokonaisuus. Näin tänään ja katsotaan mitä inspiraatio tuo huomenna.

                                           -tuulanneli
                                    

knitwear//J.Lindeberg, padded down parka//Massimo Dutti, blouse//H&M, pants//H&M, shoes//Vagabond

8 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  29.10.2014 / 19:53

  Kaunis neuletakki ja sopii hienosti valkoisen paitiksen kanssa. Tausta on todella kuvauksellinen!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.10.2014 / 20:28

   kiitti belladonna – kuvuspaikka on upea ja varmaan taas, jos säät sallivat, menemme viikolopulla tutkimaan noita ränsistyneitä rakennuksia!

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  30.10.2014 / 11:54

  Kiva kokonaisuus, tuo neuletakki on kaunis <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.10.2014 / 15:05

   kiitos Satu <3, mustavalkoinen toimii aina!

 3. Pauliina/PauMau
  Kirjoittaja
  30.10.2014 / 12:35

  Onpa kiva yhdistelmä valkoinen paita ja niukka neuletakki sen päällä. Vaarinpaita tai talonpoikaispaita, eikös sellaisia nimityksiä ole käytetty tuon mallisesta paidasta?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.10.2014 / 15:07

   kiitti PauMau<3

   meillä päin puhutaan talonpoikaispaidasta ja sillä juuri tarkoitetaan pitkää kauluksetonta paitaa – joskus olen kuullut puhuttavan myös renginpaidasta täällä Pohojanmaalla 🙂

 4. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  30.10.2014 / 17:42

  Kaunis kaunis neule! Tsemppiä syksyyn, tämä pimeys taitaa lannistaa monet (olen vähän yksin välillä syksyhehkutukseni kanssa… :D).

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.10.2014 / 20:53

   Kiitti Katja; alkusyksy on minukin lemppari mutta tämä vaihe kun odotetaan lunta – on vaan niin pitkä ! ja tänä vuonna lehdetkin lähtivät nopeasti puista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Looking for Something?