Etusivu » active and more active

active and more active

Muotilelu vai tarpeellinen treenikaveri? Syyskuussa hankin itselleni Polar Loop – aktivuusrannekkeen aktivoimaan itseäni. Ranneke oli peräti yhden viikon ranteessani ja sitten se jäi odottamaan latausta. Tätä taukoa kesti peräti kaksi kuukautta. Kunnes blogikamuni annu kirjoitti postauksen rannekkeesta (klik) ja minun omatuntoni alkoi kolkuttamaan! Olinko taas haksahtanut johonkin muotihömpötykseen? Eilen luin uudelleen käyttöohjeet ja päivitin palveluun kirjautumiseni. Hei tässä jutussa on sittenkin jotain jujua. Se muistuttaa esimerkiksi sinua päivän mittaan jos olet istunut liian kauan, se laskee päivän askeleesi ja piippaa päivän aktiivisuustason saavutettua. Siis kaikkea kivaa pientä juttua.

Netissä voit sitten seurata omaa edistymistäsi. Voit täyttää treenipäiväkirjaa ja tämänhän on juuri SITÄ mitä minä rakastan. Olen ollut muutaman vuoden todella aktiivinen HeiaHeian treenipäiväkirjan ylläpitäjä mutta nyt olen ollut muutaman kuukauden passiivinen. Nyt palaan takaisin päiväkirjanpitoon treeneistä, se aktivoi minua parhaiten! Nyt ranneke käteen ja menoksi! Yksi asia unohtui ja se tärkein juttu – huomaatko kuinka upean värinen ranneke on? Tyyliasioita ei saa koskaan unohtaa.

Ollaan kuulolla ja viikon päästä kerron teille, että päästiinkö yhteistyön alkuun vai myynkö tämän vempaimen pois!

                                    -tuulanneli


ps. tämä ei ole yhteistyöpostaus vaan omilla rahoillani olen haksahtanut // iso hymiö 🙂

9 Comments

 1. annu
  Kirjoittaja
  3.11.2014 / 19:23

  Jesss! 🙂 Hyvä sinä, hyvä minä!
  Enkä ainakaan minä olisi huolinut muun väristä kuin mustan. Töissä Loop aiheuttaa hauskoja tilanteita…kun ykskaks se hipasusta näyttää lukemia, niin sitten saa olla esittelemässä! Ja olenpa saanut 2 jo ostamaankin sen! 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.11.2014 / 19:31

   ISO kiitos annu inspiraatiosta <3 nyt laitetaan tämä vempain testiin!

   Minulla on ollut niin huono omatunto kun kiva laite lojuu pöydällä käyttämättömänä.
   Ainakin se saa nyt mahdollisuuden!

 2. maiju
  Kirjoittaja
  3.11.2014 / 19:24

  Mulla on Garminin aktiivisuusranneke ollut yötä päivää kädessäni maaliskuusta saakka. Se ei onneksi tarvitse latausta, joten siitä syystä se varmaan onkin mun hyvä kaveri. On niin kiva seurata askeleitaan ja aktiivisuuttaan, vaikka tiedän kyllä sen muutenkin, että mä taidan olla hiukka aktiivinen 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.11.2014 / 19:34

   Minäkin katsoin Garminia ensin mutta arvaas mitä? se ranneke oli väärän värinen!
   Garminin laatuun luotan enemmän. Minun Golfkelloni on Garmin ja se on toiminut moitteettomasti koko kesän!

   Mutta nyt väri ratkaisi asian 😉

 3. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  3.11.2014 / 19:42

  Tuo on kyllä muotihömpötys, johon aion itsekin haksahtaa heti, kun jalkani on siinä kunnossa, että pääsen liikkeelle. Päätin sen jo Annun postauksen jälkeen. Ja väri on tärkeä – luulenpa, että minunkin ranteestani juuri tuollainen löytyy kuin sinun rannekkeesi;)
  Rentoa ja aktiivista viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.11.2014 / 20:27

   Toivottvasti pääset pian tämän rannekkeen kimppuun kanssa!
   Sinulla on nyt hyvä tilaisuus seurata meidän kahden edesottamuksia tämän lelun kanssa!

   Kivaa viikkoa myös sinulle!

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  4.11.2014 / 15:07

  Moi, en ole vielä tutustunut tuohon, mutta kiinnostaa�� Tarviiko tuo muuta toimiakseen? Entä voiko töissä käyttää huomaamattomasti hihan alla? Onko äänekäs?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.11.2014 / 18:01

   Ranneke on täysin äänetön ja se voi olla koko päivän piilossa hihan alla. Ranneke tarvitsee tietokoneen/läppärin toimiakseen. Netistä ladataan ohjelma sitä varten ja joka ilta tyhjennetään/synknoroidaan tietokoneen kanssa. Ohjelma siirtää automaattisesti tiedot ranneekkesta päiväkirjaan! ja tätä edistymistä on kiva seurata!

  • Nimetön
   Kirjoittaja
   6.11.2014 / 15:38

   Kiitos tiedoista, pitää ehkä kirjoittaa joulupukille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?