Etusivu » let the sun shine

let the sun shine











































































Tänään piipahdin tyylikurssin puitteissa Iris Optikko – liikkeessä. Olin ihan myyty kaikkien ihanien aurinkolasien kanssa. Iriksestä löytyy laaja valikoima eri valmistajien aurinkolasia. Postauksen eka kuvissa ovat makeet Andy Wolfin pyöreät aurinkolasit ja mielenkiintoiset kissamaiset Marc by Marc Jacobsit. 

Tottakai minun piti kokeilla myös perusreiskoja mutta mitä pidät heidän uusimmasta uutuudesta? Tämä pyöreä peililasimalli oli saapunut ihan pari päivää sitten. Aika makeet vai mitä?


Tänä keväänä aurinkolasien malleissa on todellakin valinnanvaraa. Kehyksissä on isoja muotoja ja siroja linjoja. Väreissä voit räväyttää tai olla hillityn tyylikäs tummilla kehyksillä. Kehysten muodoissa löytyy varmasti sopivat lasit jokaisen kasvojen piirteille. Celinen kehyksistä löytyi myös aina klassinen leo – kuosi. Diorin luonnonvalkeissa kehyksissä oli kanssa jotain mielenkiintoista.


Kiva uutuus kesäkaduille löytyy Adidakselta. He ovat valmistaneet sävy sävyyn lasit suosittuihin värillisiin Superstareihin. Näillä varmasti säväytät kesäkaduilla. Tässä ihan pika kurkistus Iriksen monipuoliseen aurinkolasivalikoimaan. Viimeisessä kuvassa vielä aina supertyylikkäät Pradat, jotka olivat kaikkein lähinnä tuulannelin sydäntä.

Let the Sun shine!

                        -tuulanneli

Lisäinfoa // Iris – Optikko (klik)


Looking for Something?