Etusivu » 7 kiperää kysymystä

7 kiperää kysymystäBlogimaailmassa kiertää koko ajan kivoja haasteita. Itse tykkään lukea näitä ja niihin annettuja vastauksia, koska näin sinä opit tuntemaan bloggaria paremmiin. Itse myös tykkään vastailla näihin random kysymyksiin, koska näin saat vaihtelua omaan blogin sisältöön ja teidänkään ei tarvitse aina lukea minun vaatehöpinöitäni. Tämän päiväisen haasteen nappasin annun blogista Elämä uusiksi (klik).
1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi? Tähän kysymykseen on helppo vastata, että en ole. Tykkään tehdä ihan perusruokaa ja sitäkin me kokataan yhdessä pääsääntöisesti viikonloppuisin. Bravuureja minulla on kyllä muutama ja ne ovat kanakastike ja wokkiruuat. Rakastan wokkaamista ja sitten syön eväänä melkein viikon niitä, koska meillä eivät muut oikein tykkää näistä kasvisjutuista. Leipomisesta olen aina tykännyt mutta viime aikoina en ole enää harrastanut sitäkään. Aikoinaan perheen junioreiden yo-juhliin tein kaiken itse ja siitä olen todella ylpeä.

2.Mitä harrastat? muutakuin bloggaamista:) Blogiani alusta lähtien lukeneet tietävätkin suuren intohimoni eli golfaamisen. Se on ollut meidän yhteinen harrastus jo kymmenen vuotta. Golfin parissa on eletty monia ikimuistoisia hetkiä niin positiivisiä kuin negatiivisiä. Parisuhteellekin on ollut monia kivokkoja matkalla. Tänä päivänä parikilpaileminen sujuu jo hyvin ja minäkin olen oppinut hillitsemään itseni enkä murjota kaikista epäonnistumisista. Odotan jo innolla kesää ja meidän yhteisiä iltalenkkejä golfkentällä sekä kilpailupelimatkoja ympäri Suomea. Talvella kulutan aikaani normaalisti salilla mutta tänä syksynä olen laiminlyönyt liikunnan täysin. Tästä liikunnan laiminlyönnistä kirjoitan varmasti oman postauksen.

3. Unelma – ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi? Tämä kysymys olikin aika kiperä. Minun piti oikein miettiä mikä oli minun haaveammattini. Unelmoin joskus lentoemon ammatista mutta kyllä ne haaveet liittyivät aina muotiin, kauneuteen ja vaatteisiin. Elämäntyöni olenkin tehnyt juuri näiden asioiden kanssa. Tällä hetkellä tavoitteeni ovat ihan jossain muualla. Koskaan ei ole liian myöhäistä kokeilla vielä jotain ihan uutta!4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli tai joku muu? Sisustus on meillä hyvin arkinen ja tärkein elementti on kodikkuus. Koti on paikka missä viihdytään, oleillaan ja levätään. Meidän koti on muodostunut vuosien saatossa siihen muotoon kuin se nyt on. En ole mikään himosisustaja, joka vaihtelee tyylejä aina sitä mukaan mikä on in. Olen tässä saanut muutaman kivan haasteenkin liittyen sisustukseen ja olen yrittänyt tehdä niitä mutta epäonnistunut. Olen päätynyt siihen ratkaisuun, että meidän koti rajautuu blogin ulkopuolelle.5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartsisteja?Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen ja minulle se on aina ollut rauhoittava tekijä taustalla. Aikaisemmin juostessani käytin musiikkia tsemppaamaan itseäni mutta tänä päivänä sauvakävelen rauhallisesti ilman musiikkia. Kuuntelen mieluummin luonnon ääniä. Olen aina tykännyt naislaulajista kuten Adele, Dido, Lana Del Ray, Sade ja meidän ihana aikuinen nainen Paula. 6. Jos saisit valita millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi? Minä olen ihan tyytyväinen tähän meidän nyky – yhteiskuntaan. Olen sen verran mukavuudenhaluinen, että elämä on nykyisin helppoa verrattuna muihin vuosisatoihin tai vuosikymmeniin.7. Pakopaikkasi – onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä? Voiko omaa kotiaan sanoa pakopaikaksi? Kyllä minun mielestä voi. Tuossa aikaisemmin  yhden kysymyksen kohdalla kun pohdin sisustuksen kulmakiviä niin kyllä se kodikkuus liittyy juuri siihen pakopaikkaan. Kotona ollaan suojassa pahalta maailmalta ja siellä ladataan akut. Kotona vietän laatuaikaa oman muruni kanssa. Minulle oma koti on pyhä paikka. Minun ikioma rauhansatama. 

Tälläisiä mietteitä näin lauantai – iltana. En haasta ketään vaan napatkaa tämä haaste tästä loistavine kysymyksineen. Näitä on kiva lukea ja oppia tuntemaan paremmin ihmisiä.

Rentoa viikonlopun jatkoa kaikille!

                           -tuulanneli
12 Comments

 1. annu
  Kirjoittaja
  7.2.2015 / 17:51

  Jeee, ihana Sinä! Kiva kun jatkoit tätä <3 Sinun vastauksia oli hauska lukea <3 Ja puhut totuuden sanoja, aina voi kokeilla jotain uutta!!
  Mukavaa lauantaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.2.2015 / 18:08

   Kiitti ihana annu <3 sain taas inspiraation sinun kivasta postauksesta!

   kyllä koskaan ei ole liian myöhäistä kokeilla jotain uutta 🙂

   rentoa viikonloppua sinulle myös!

 2. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  7.2.2015 / 19:13

  Voi miten kiva, että vastasit tähän – etenkin, kun nuo kysymykset ovat alunperin minulta lähtöisin;)
  Ja totta on se, että aina näistä jotain uutta toisesta löytää – niin nytkin!
  Kivaa viikonloppua sinulle ja murullesi!
  Ps. täällä odottaa edelleenkin yksi pieni paketti, että eräs höperö lady muistaisi sen postiin laittaa;)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.2.2015 / 20:39

   Kiitos Lady <3 itselläni oli hämärä muistikuva, että nämä olisivat sinun kysymyksiä 🙂
   Kysymykset olivat kivoja ja postausta oli mukava kirjoittaa.

   Ei mitään paniikkia sen pienen jutun suhteen 🙂

   kivaa viikonloppua sinulle ihana <3

 3. Tuitiina
  Kirjoittaja
  7.2.2015 / 20:08

  Ihana! On mukavaa lueskella ja tutustua lisää…itse vastasin näihin samoihin kysymyksiin :)))
  Mukava kuulla, että sinulla on jotain uutta tähtäimessä 🙂 Itse olen muuttanut suuntaa niin monesti, enkä ole kertaakaan katunut…kerranhan sitä täällä vain rämmitään :)))

  Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa uutta viikkoa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.2.2015 / 20:42

   Kiitos Tuitiina <3 itse olen muuttamassa elämäni suuntaa nyt ja vähän jännittää 🙂
   mutta olet oikeassa, että kerran täällä vain ollaan !!!!

   rentoa viikonlopun jatkoa sinulle myös <3

 4. Virpi P.
  Kirjoittaja
  7.2.2015 / 21:35

  Koti on parhaimmillaan silloin, kun sinne tullessaan tuntee olevansa rauhassa ja omillaan, suojassa kaikelta:)

  Upeanväriset kukat! Tulppaanit ovat houkuttelevimmillaan juuri tuollaisina monivärisinä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2015 / 06:36

   Kiitos Virpi ihanasta kommentista <3 // koti on juuri sitä niin kuin sinäkin sanot // oman rauhan tyyssija, jossa sinä olet suojassa ja voit ladata akkusi rauhassa 🙂

   Arvaapas muuten nämä ovat minun ensimmäiset värilliset tulppaanit, jotka ostin. Olen aikaisemmin aina hankkinut valkoisia. Eilen kaupassa näin sieluni silmin tämän postauksen ja nämä tulppaanit kuvissa 🙂 ….siitä se ajatus lähti 🙂

 5. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  8.2.2015 / 06:26

  Näitä on niin kiva lukea!
  Nappaan tämän myös itselleni 😉

  Ps. nro. 7 on niin totta! Minun pakopaikkani on myös oma koti.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2015 / 06:39

   Kiitti ihana Reetta <3 // Nyt on taas jotain kivaa mitä odottaa 🙂

   Näitä on kiva lukea ja myös yhtä mukava tehdä // saa välillä muutakin sisältöä blogiin!
   Koti on paras!!! varsinkin jos tekee vielä paljon matkatyötä 🙂

 6. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  8.2.2015 / 17:07

  Kiva postaus! Toki koti voi olla pakopaikka! Itse aina näen kotona vain kaikki tekemättömät hommat enkä osaa relata… 😛

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2015 / 19:35

   Kiitos Katja // kyllä siellä kotona voi relata vaikka kaikki ei olisikaan kunnossa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?