Etusivu » #4 diamonds

#4 diamonds
Diamonds are a girl’s best friend – vai kuinka se menee? Tänään joulukalenterissa vuorossa D kirjain ja minulle se rakkain merkitys on juuri nuo kirkkaat kivet. Samalla ajattelin esitellä muruni työpöydän, joka ei kyllä todellakaan se kaikkein siistein maailmassa ole. Tämän pöydän ääressä on kuitenkin vuosien varrella syntynyt upeita, yksilöllisiä koruja morsiammille ja meille muillekin naisille. Ihania lahjoja ikimuistoisiin hetkiin. Tämä paljon elämää nähnyt murun työpöytä löytyy Hovisepiltä  Alatorilta. 

Loistavatko sinun timanttisi? Koska viimeksi olet tarkistuttanut korusi ammattilaisella? Tästä asiasta minulle onneksi muistutetaan kiitettävin väliajoin. Olen aikamoinen tuholainen korujeni suhteen ja niistä löytyy paljon naarmuja. Käytämme käsirasvoja päivittäin ja nämä voidejäämät jäävät kivien alle ja silloin timantin loisto häviää pikku hiljaa. Kivien istukset on myös hyvä tsekata. Jos haluat sormuksien näyttävän uusilta, ne kannattaa kerran vuodessa puhdistaa ja kiillottaa sekä valkokultasormukset rodinoida.

Säihkyvää torstai-illan jatkoa kamut! Huomenna ollaankin jo perjantaissa. Kivaa!

                                   -tuulanneli

9 Comments

 1. Virpi P.
  Kirjoittaja
  4.12.2014 / 21:08

  Timanttisormukset ovat aina yhtä ihania! Sinulla niitä on kiitettävän monta houkuttelevan näköistä, oletko ollut mukana suunnittelemassa vai saanut lahjaksi?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.12.2014 / 07:37

   Kiitti Virpi; toivomuksia olen saanut esittää mutta kyllä tekijä on itse päättänyt lopputuloksen 😉 eihän sen taiteilijankaan työhön paljon voi sekaantua 😉

 2. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  4.12.2014 / 22:04

  Myös minun elämäni aakkosissa oli D:n kohdalla timantit;)
  Mutta aivan noin upeita sormuksia ei minulta löydy – insinöörin vaimolla ei kotikenttäetua ole;)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.12.2014 / 07:44

   Kiitti lady <3 – myönnän tässä asiassa aikamoisen kotikenttäedun – mutta nämä kaunokaiset ovat kymmenien vuosien työn tulos – niitä on muutettu ja muokattu useaan kertaan! Se on minun kotikenttäetu / sormukset elävät elämän mukana!

 3. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  5.12.2014 / 07:44

  Ei loista ei ja vihkisormuksen timantista on lähtenyt pieni pala. Kultaseppä sitä päivitteli kun kävin näyttämässä, että harva onnistuu moisessa. No passaa kai sitten taas meikäläisen hösätyyliin. Kellossa on kyllä 29 timanttia ja ne ehjinä vielä, hihii.

  Tunnelmallista itsenäisyyspäivää. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.12.2014 / 07:56

   Tervetuloa joukkoon – kyllä minä noita kaunokaisia aika kovalla kanssa kohtelen!!! joskus olen pyytänyt, että voisinko saada valkoemaloidun sormuksen – EI oli vastaus, koska se ei kestäisi minun käyttöä päivääkään! Noissa minun rivisormuksissa on kanssa muutama timantti jo rikki! Ihan samanlainen sähläri olen näiden sormuksien kanssa.

   Kivaa loppuviikkoa sinulle myös <3

  • Tiia Koivusalo
   Kirjoittaja
   5.12.2014 / 15:54

   Ikävää ja myös hassulla tavalla mukavaa, luulin olevani ainoa "tohelo". Ihanaa viikonloppua. <3

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  5.12.2014 / 17:54

  Onpa upeat sormukset!! Hyvä huomio, pitää puhdistuttaa omat sormukset, en ole ajatellut, että se olisi tärkeää, kun säännöllisesti niitä fairy-vedessä luotan. Mutta pitää kunnostautua tuossa asiassa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.12.2014 / 08:41

   Kyselin tuossa asiantuntijalta; ja se on ihan hyvä puhditukseen tuo Fairy-liuos ja sitten vielä voi tehostaa puhdistusta hinkkaamaalla vanhalla hammasharjalla. Naarmujahan se ei fairy-liuos ei poista! Kiva kuulla, että hoidat sormuksiasi <3

   Kivaa viikonloppua sinulle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?