Etusivu » 2x kevään housut ja trendikäs lila!

2x kevään housut ja trendikäs lila!

//Kaupallinen yhteistyö Lindex//
//Postaus sisältää kaupallisia linkkejä*//

Lindexin housumallisto on pelastanut allekirjoittaneen monilta harmailta hiuksilta. Lindex on tunnettu monipuolisesta ja kohtuuhintaisesta housumallistostaan. Olen tottunut löytämään aina tarvittaessa juuri ne oikean näköiset ja väriset housut heidän mallistostaan. Pari päivää sitten siivosin vaatekaappejani ja huomasin, että viimeisen vuoden aikana käytetyimmistä housuista löytyi Lindex -label. Tammikuun lempivaate -postauksessa hehkutin vaaleita Lindexin ecrun värisiä farkkujani, jotka ovat tuntuneet yllättävän mukavilta nyt talviaikaan. Postauksen voit lukea täältä (klik).


Toteutin tämän postauksen tällä kertaa sekä vaaleilla että mustilla housuilla käyttäen samaa yläosaa. Me suomalaiset olemme vannoutuneita mustien housujen käyttäjiä. Tottakai tumma alaosa on aina varma valinta ja itse suosin myös tätä. Rohkeasti kokeilemalla eri väricomboja syntyy kivoja uusia asukokonaisuuksia ja aina ei tarvitse ostaa uutta. Itselläni mustien housujen käyttö menee ihan vuodenaikarytmissä. Kevättä kohden housujen väri vaihtuu vaaleampaan!

Tiesitkö, että

 • Lindex on maailmanlaajuisesti yksi kymmenestä suurimmasta luomupuuvillan käyttäjästä. Nykyisin 78 prosenttia Lindexin käyttämästä puuvillasta on luomua.
 • 100% Lindexin Baby-malliston puuvillasta on GOATS-sertifioitua.
 • Lindexin Better Denim -malliston materiaalit ovat aina kestävämpiä materiaaleja, kuten Better Cotton (BCI)-, luomu-, tai kierrätyspuuvillaa sekä kierrätettyä polyesteriä.
 • Better Demin -farkkujen pesuprosessissa kuluu housuparia kohden vain 15 litraa vettä, kun tavallisten farkkujen pesussa sitä kuluu 50-70 litraa. Better Denimin tekoprosessissa kuluu 85% vähemmän vettä, 70% vähemmän energiaa ja 45% vähemmän kemikaaleja verrattuna normaaliin prosessiin.
 • Nykyään kaikki Lindexin farkut ovat Better Denim -farkkuja.
 • Vuoteen 2020 mennessä tekstiilien kierrätyspalvelua tarjotaan kaikissa Lindexin myymälöissä
 • Lindex on ollut mukana alusta lähtien perustetussa Better Cotton Iniative (2005) järjestössä. BCI on voittoa tavoittelematon järjestö, joka pyrkii tekemään maailmanlaajuisesti puuvillantuotannosta paremman ympäristölle ja tuottajille sekä muuttamaan perinteinen puuvillanviljely maailmanlaajuisesti ympäristöystävälliseksi.
 • Voit lukea lisää Lindexin kestävästä kehityksestä täältä (klik).

//tekstin lähde; Lindex kotisivut //

Löysin kahdet hyvin istuvat puuvillafarkut Lindexin kevätmallistosta. Tykkään varsinkin mustien housujen vajaamittaisista leveistä lahkeista, jotka tekevät housuista skarpimmat. Näin myös kengät pääsevät paremmin esille. Tästä samasta  tvillipuuvillamallista on saatavilla myös beige mutta minä päädyin Nea -malliin vielä kauniimman beigen sävyn innoittamana. Ostan todella harvoin samaa mallia kahdessa värissä. Nea -mallin kankaan sidoksessa on mukana vähän valkoista, joka tekee farkkujen väripinnasta eläväisemmän. Lahje on muodikkaan vajaamittaisen suora myös tässä mallissa.

Kumpiko toimii sitten paremmin musta vai vaalea? Kevään yksi kauneimmista trendiväreistä eli lila mallaa molempien housujen kanssa. Näin alkukeväästä vaakakuppi kallistuu mustien housujen kannalle. Väriyhdistelmä on puhtaampi kun taas vaaleat housut toimivat paremmin myöhemmin keväällä. Lila on värinä trendikkäämpi mustan kanssa juuri nyt! Uusia erilaisia väricomboja kannattaa kuitenkin rohkeasti kokeilla. Lilan ja vaaleanruskean yhdistelmässä on jotain kauniin eteeristä ja minulle tämä sporttinen look toimii todella hyvin töissä keväällä.  

Mitä ajatuksia sinulla heräsi? Oletko vankkumaton mustien housujen ystävä vai vaidatko jo vaaleampiin kevään tullessa?

-tuulanneli

Mustat leveälahkeiset tvillihousut // Lindex täältä (klik)*
Beiget NEA Straight High Waist farkut // Lindex täältä (klik)*
Puhvihihainen college // Lindex täältä (klik)*
Sneakerit karvavuorilla // Uterqüe
Nilkkurit // Uterqüe
Aurinkolasit // Celine

12 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  9.3.2020 / 12:46

  Mulla huomio kiinnittyi jotenkin tuohon sun paitaan; ihana! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.3.2020 / 19:10

   Kiitos 🙂

   Ihastuin itsekin tähän lilan väriseen collariin ensi silmäyksellä. Minulla ei olekaan ollut pitkään aikaa mitään lilan väristä juttua 🙂

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  9.3.2020 / 15:59

  Kivalta näyttää asusi, hyvin keväinen 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.3.2020 / 19:26

   Kiitos Melissa 🙂

   Kyllä se kevät on tulossa ja kohta saa pukeutua kevyempiin vaatteisiin!

 3. Life with Satu
  Kirjoittaja
  10.3.2020 / 07:17

  Kivoja koklonaisuuksia molemmat!
  Mä pidän mustia niin kauan että kelit antaa myöden vaihtaa vaaleisiin. Sama sitten siellä toisessa päässä, kun syksyllä sateet alkavat niin valkoiset housut vaihtuvat muihin. Perimmäinen syy tähän lienee se, että monesti ne vaaleat housut ovat pellavahousut, ei voi ottaa liian aikasin käyttöön tai pitää jotenkin liian myöhään kun tulee vilu 😀

  Ihanaa viikon jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:33

   Kiitos paljon Satu 🙂

   Kyllä se näin on, että kevääseen ja kesään kuuluvat vaaleat housut vaikka kuinka se musta olisi tyylikkäämpi. Tottakai juhlissa minulla on aina pääasiassa tummat housut ja töissä pidän tummansinisiä housuja. No viimeksimainutta väriä en pidä välttämättä tummana 😉

 4. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  11.3.2020 / 08:40

  Aivan ihana tuo violetin sävy! Lindex on yksi mun lempi kaupoista, tykkään heidän vaatteistaan kovasti. Mä käytän mustia ja muita värejä vaihdellen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:45

   Kiitos Mari 🙂

   Lindex on todella hyvä housukauppa ja sieltä löytyy kyllä aina hyvät pöksyt jalkaan!

 5. Marjo
  Kirjoittaja
  11.3.2020 / 11:04

  Ihana puhvihiha paita ja jännä väri. Lindexilla tulee käytyä ja aina löytyy jotain kivaa. Täytyypä käydä pistäytymässä. Kivaa viikon jatkoa ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:47

   Moikka Marjo 🙂

   Ihastuin itse kanssa tuohon puhvicollariin heti ensi silmäyksellä ja tietenkin tuo väri on kertakaikkiaan upea! Laventelin lilaa ei minulla olekaan ollut moneen vuoteen!

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle ihanainen 🙂

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  12.3.2020 / 04:56

  Jotenkin nuo mustat housut näyttävät paremmilta mun ilmeisesti vielä talviasetuksella olevaan silmään. Itselläni en oikein osaa käyttää vajaamittaisia housuja. Tulee olo, että housut ovat liian lyhyet. Monet housut ovatkin, sillä olen yli 180cm pitkä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 09:52

   Heippa Minna 🙂

   Hupsista oletpas sinä pitkä en olekaan tiennyt tätä. Olen itsekin 178 cm pitkä ja olen oppinut tykkäämään vajaamittaisista housuista. Niissä on vain enemmän särmää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?