Etusivu » #22 ylimakeeta

#22 ylimakeeta

Enää pari yötä jouluun ja vuoden lyhin päivä meni ohi todella nopeasti ja nyt suunnataan kohti kevättä täysin rinnoin. Tänään joulukalenterin Y kirjaimen kohdalla olisi ollut muutama hyvä vaihtoehto mistä kirjoittaa. Tällä kertaa valitsin kuitenkin jouluteemaan sopivan aiheen ja todella vaasalaisen sanonnan ylimakeeta. Mikä olisikaan parasta ylimakeeta kuin ihana pienessä suklaatehtaassa parhaista aineksista valmistettu suklaa.

Osallistuin noin viikko sitten suklaa maistiaisiin Hemgårdenilla. Heidän pieni suklaatehtaansa sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa. He käyttävät suklaan valmistukseen ainoastaan parhaita raaka-aineita. Suklaatasting yhteydessä meillä oli mahdollisuus tutustua kymmeneen eri laatusuklaaseen, jotka tulivat pääosin Euroopasta. Tämän oikeaoppisen maistelun jälkeen oli todella täyteläinen olo. Vastasihan tämä pieni määrä aitoa suklaata varmasti isoa marketsuklaalevyä. Oma suosikkini oli Venchin 75% suklaa. Upea täyteläinen maku. Onko sinulla suosikkia laatusuklaiden joukossa?

Hemgårdenin oma tuotanto käsittää käsintehtyjä suklaatryffeleitä, joista suosituimpia ovat Adlercreutzen suklaakuulat ja a taste of Finnish Archipelago. Hemgårdenin suklaatryffelit on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista ja niihin käytetään suomalaista marjaruohetta Tryffeleissä ei ole käytetty lisäaineita, aromeja eikä säilöntäaineita. Todella suussa sulavia herkkuja vaikka vielä pukinkonttiin. Vinkkinä vaasalaisille; Hemgårdenilla on joulupuoti Minimanin etuaulussa.

Tunnelmallista illanjatkoa kaikille!

                                         -tuulanneli


6 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  22.12.2014 / 20:14

  Nam! Nuo tryffelit on tosiaan ylihyviä. Käytiin justiin viime viikonloppuna Jouluputiikista tekemässä hankintoja pukinkonttiin
  -Krista

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.12.2014 / 21:06

   Hemgårdenin suklaat ovat kyllä parhaita!

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  23.12.2014 / 10:21

  Nam varmasti hyviä ja vielä todella kauniita. <3 Ihanaa joulua ihanalle Tuulaannelille. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.12.2014 / 10:28

   Suklaa on aina taivaallisen hyvää ❤
   Tunnelmallista joulua sinulle ihana Tiia ❤

 3. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  23.12.2014 / 12:09

  Ihanaa joulua sinulle! <3 En olekaan koskaan kyseisiä suklaita maistanut

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.12.2014 / 12:34

   Kiitti samoin sinulle ja koko perheelle ❤❤❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?