Etusivu » #19 things by random

#19 things by random


Nyt on jo perjantai ja  joulukalenterissa T kirjaimen kohdalla random things eli sekalaisia asioita minusta. Olen nähnyt näitä postauksia muutamassa blogissa ja tämä kiva idea on jäänyt muhimaan tuonne korvan taakse. Otetaan viikonlopun kunniaksi vähän löysemmällä otteella. Minulla taisi olla kuutonen laulunumerona koulussa eli toisin sanoen nuottikorvaa minulla ei ole. No sehän ei ole este lauleluun. Rakastan hoilata yksistään kun ajelen autolla. Radiossa volyymit kaakkoon ja sitten huudetaan kilpaa. Joskus se kaasujalkakin painuu pohjaan volyymin tahdissa.Rakastan suolakurkkuja ja niitä voisin syödä koko ison lasipurkin kerrallaan. Varsinkin odotusaikana tästä suolasen himosta tuli melkein ongelma. Jokainen nyt tietää, että nesteet ovat muutenkin korkealla. No yksi juttu siitä on jäänyt muistoksi; tänäkään päivänä kumpikaan pojistani ei syö suolakurkkuja. Toinen himo minulla on salmiakki. Minun on ihan turha ostaa isoa pussia koska haluan tuhota sen heti. Tyydyn mahdollisimman pieneen pussiin niin se on sitten nopeasti syöty. Tämä sama ahminen liittyy myös suklaaseen. Meidän perheessä piilotetaan karkit äidiltä ei lapsilta.
Katson silloin tällöin Salkkareita. Todellakin ihan sopivaa hömppää puolen tunnin jaksoissa. Jos en ehdi katsoa niin ainakin luen joka viikko juonipaljastukset MTV 3:n sivuilta. Näin pysyy todella hyvin kärryillä mitä tapahtuu ja sitten riittää vaikka katsoisi yhden 10 minuutin verran sarjaa kerran viikossa. Hehkutan bloggissani yksinkertaisen scandinaavisen tyylin puolesta. Instassa seuraan muotimaailman räväkkää mammaa Anna Dello Russoa. Se nainen aiheuttaa minussa aina kylmänväristykset koska hänen tyylinsä on järkytys minimalistille. Puistattalen hänen langanlaihoja käsiään hihattomissa mekoissa. Kauneudesta hänen kohdallaan ei voida puhua mutta hän on joka tapauksessa ikoni, joka istuu muotiviikoilla eturivissä julkkiksien kanssa ja hänen assari lataa näytökset reaaliajassa instaan.
Rakastan  excel- taulukoiden tekoa. Sinä voit suunnitella ja organisoida elämäsi taulukoissa. Minä tiedän! Kaiken saa vääntymään ja sopimaan taulukkoesitykseen. Sen lisäksi en koskaan luovu paperisesta kalenterista. Pari viikkoa sitten oli yhtä juhlaa kun sain valita  uuden kalenterin ensi vuodelle. Nyt piirtelen sinne uusia taulukoita ja suunnittelen aikatauluja. Pari vuotta sitten yritin opetella käyttämään puhelimen kalenteria, koska minun paperista kalenteria vähän ihmeteltiin. Olin aika monesta tapaamisesta myöhässä tai tuli tehtyä tuplabuukkauksia. Ei ollut minun juttu! Mitä salattuja intohimoja sinulta löytyy?


Postauksen kuvat ovat muutaman viikon takaa, kun Nina taikoi taikojaan. Tottakai nämä kuvat piti saada mukaan johonkin juttuun! You know // Nyt kaikille rauhallista viikonloppua!
                                     -tuulanneli

14 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  19.12.2014 / 21:00

  Upea kampaus ja kivoja "paljastuksia". ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.12.2014 / 21:09

   kiitos Belladonna <3 – näitä juttuja olisi ollut lisääkin mutta jätetään ne toiseen kertaan!

   kivaa viikonloppua myös sinulle Belladonna<3

 2. Virpi P.
  Kirjoittaja
  19.12.2014 / 21:32

  Tosi kiva idea tällaiset random-paljastukset:D Pieniä irrallisia yksityiskohtia, jolla ihminen tulee vähän tutummaksi. Tukastakin tuli siinä sivussa oikein näpsäkkä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.12.2014 / 06:42

   kiitti Virpi <3 – tämä on kyllä kiva idea ja näitä pikku juttuja löytyy meistä jokaisesta!

 3. annu
  Kirjoittaja
  20.12.2014 / 05:53

  Kiva postaus, näitä on aina ilo lukea! Ihanaa, kun löytyy muitakin Excel-hörhöjä!! EN osaisi (enkä haluaisikaan) tehdä töitä ilman ko ohjelmaa. ? Mukavaa viikonvaihdetta Sinulle! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.12.2014 / 06:43

   Kiitti annu – elämä taulukoiden kanssa on niin selkeää ja selvää 😉

   kivaa joulunodostusta myös sinulle <3

 4. JonnaH.
  Kirjoittaja
  20.12.2014 / 08:53

  Mielettömän upea kampaus!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.12.2014 / 12:58

   kiitos Jonna <3 – tämä minun luottokampaaja on oikea taikuri !!!!

 5. maiju
  Kirjoittaja
  20.12.2014 / 10:16

  Musta sulle sopii kyllä NIIN hyvin kiharat. Jotenkin kiharat tuo sulle sellaista ihanaa herkkyyttä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.12.2014 / 12:59

   voi kiitos ihana maiju <3 – kiharoiden tekoa opetellaan koko ajan – ei ihan vielä onnistu niin kuin ammattilaisen!

 6. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  20.12.2014 / 12:42

  Sanonpa että wau kiharoille, upeille timanteille ja upeille kynsille. Hih ja inhoan excell-taulukoita, mutta hih se ei varmaan yllätä. 😉

  Ihanaa viikonloppua Tuulaanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.12.2014 / 13:01

   kiitos ihana Tiia <3

   mukavaa joulunodotusta myös sinulle ihana <3

 7. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  20.12.2014 / 19:21

  Ihana tukka ja kiharat! Ja suolakurkuille iso sydän!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.12.2014 / 20:37

   Kiitti Katja <3 – ostin tänään kaupasta taas ison purkin niitä suolasia herkkuja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?