Etusivu » #15 oma tyyli + arvonnan voittajat

#15 oma tyyli + arvonnan voittajat

Joulukalenterissa ollaan jo edetty yli puolen välin ja enää noin viikko Jouluun. Tänään O kirjaimen kohdalla analysoidaan tuulannelin omaa tyyliä. Katselin tässä kuviani syksyltä. Joka kuukaudelle löytyy selkeä luottovaate. Olen näköjään pukeutujana pikkasen kaavoihin kangistuja. Tätä perustelen sillä, että aina on joku suosikkivaate, joka toistuu postauksesta toiseen. Tällä hetkellä se on Second Femalen harmaa neuletakki. Olenko siis tylsä pukeutuja? Onko blogini tylsä ja arvaamaton kun kuvani toistavat samaa kaavaa?
Tämä analyysi sai alkunsa eräästä saamastani palautteesta, joka laittoi aivonystyrät hyrräämään. Tässä kohtaan palaan  Kristan kirjaan luovuudesta ja  niihin ajatuksiin. Palaute tulee tottakai ottaa vastaan rakentavasti mutta uskoa kuitenkin siihen omaan juttuun ja omaan tapaan tehdä asioita. Itse yritän ottaa jokaisen palautteen oppimisen kannalta ja miettiä onko niissä jotain perää.  Minun oma tyyli on kuitenkin juuri tämä, miten olen esimerkiksi tämän postauksen kuvat ottanut. Minun vaatekaappini sisältö on ihanan, tylsän tyylikäs, ei mitään yllättävää. Värimaailmani on hyvin rajoittunut ja värisävyt hyvin neutraalit. Tavoitteeni on hankkia kauniita ajattomia vaatteita, joita voin pitää useamman vuoden. Joskus voin räväyttää ja hankkia jonkun sesonkijutun, jota sitten yleensä kadun ja vien sen nopeasti kiertoon kirpparille. 
Pidän selkeistä ja kauniista skandinaavisista linjoista, joten tämä sama linja jatkuu. Jotain pieniä yllätyksiä voi olla luvassa. Jokaisessa palautteessa on aina uuden ajatuksen siemen! Keep it simple ja less is more – noita hokemia rakastan! Nuorempana juoksin monen trendijutun perässä. Onneksi sitä järkeä on pikkasen tullut ja olen päässyt  irti kertakäyttökulutuksesta. Vähemmälläkin pärjää! Blogimaailmassa rakastan kuitenkin juuri tätä erilaisuutta kun jokaisella on se oma tyyli, jonka voi tunnistaa. Tämä on minun oma tyyli. Mikä on sinun juttusi?

Iso kiitos vielä kaikille viime viikon arvontaan osallistuneille. Upean lahjakortin KN2 verkokauppaan voitti Ninni.
Onnea paljon! Joulun kunniaksi arvoin pienen yllätyspaketin bloggerin lukijoiden kesken ja arpaonni suosi tällä kertaa Siiliä. Joten otatko minun sähköpostiin yhteyttä niin voin toimittaa lahjan sinulle.

Kivaa illanjatkoa kaikille!

                                 -tuulanneli

cardigan//Second Female, blouse//Part Two/DOPPwoman (*gifted), faux leather// Lindex


25 Comments

 1. Nonnu Neuloja
  Kirjoittaja
  15.12.2014 / 18:56

  Minun mielestä sinulla on juuri ihanan selkeä tyyli. Yksinkertainen ja silti siinä on aikuista naisellisuutta. Tykkään 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.12.2014 / 19:16

   Kiitos ihana Ilosofiaa <3 – joskus sitä vaan iskee epävarmuus mutta tämä on vaan niin minun oma juttuni vaikka kuvatkin ovat aina samanlaisia 🙂

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  15.12.2014 / 18:58

  Et ole lainkaan tylsä vaan erittäin tyylikäs klassinen pukeutuja. Nautin kauniista asuistasi. <3 Jos olisi tarrasandaalit ymv. Niin ehkä sitten, hih.

  Ihanaa iltaa. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.12.2014 / 19:20

   Voi kiitos ihana Tiia <3 –

   minähän voi yllättää niillä tarrasandaaleilla joku päivä – nehän voivat olla suurinta hottia jo ensi kesänä! Se minun palautteenantaja halusi minulta enemmän revittelyä mutta mistäs revit, jos vaatekaappisi on tylsän samanvärinen 🙂

   kivaa viikkoa sinulle <3

 3. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  15.12.2014 / 20:00

  Minä tykkään hurjasti sinun tyylistäsi – osaat yhdistellä kauniisti juuri nui yksinkertaiset, tyylikkäät vaatteet. Tylsää se ei taatusti ole! Itse joskus innostun ostamaan jotain räväkämpää ja käyttämättä se minultakin jää

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.12.2014 / 20:20

   Kiitos ihana Lady – you made my day <3 – ehkä sitä on monien hutilyöntien jälkeen oppinut tuntemaan tyylinsä !!!

 4. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  15.12.2014 / 20:03

  Kirjoitan tätä iPadin kököllä kirjoitusohjelmalla, joten pakko lisätä jälkikäteen, kun tämä vekotin ei anna lisätä väleihin: tuo paiasi on sellainen, joka jäisi minulta normaalisti kauppaan. Vaan ei jää enää, kun näen, miten röyhelötkin saa näyttämään simppeleiltä ja tyylikkäiltä;)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.12.2014 / 20:23

   minulla ei kovin montaa näitä röyhelöä ole mutta näistäkin löytyy näitä rauhallisempia versioita 🙂

   kivaa viikkoa sinulle <3 ja se postaus siitä pop up kaupasta oli aivan ihana!!!

 5. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  15.12.2014 / 20:37

  Sulla on just ihana tyyli <3

  Tykkään kovasti sun vaatteista, ottaisin minkä vain itsellenikin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.12.2014 / 20:55

   Kiitti ihana Reetta <3 – nämä tyyliasiat ovat niin paljon myös makuasioita ja joskus se oma
   itseluottamus vähän horjuu!!!

   kivaa viikkoa sinulle, olet varmaan kohta taas lähdössä lentoon 😉

 6. Belladonna
  Kirjoittaja
  15.12.2014 / 21:39

  Sinulla on oman näköisesi selkeän kaunis tyyli. Pidä kiinni siitä, mitäpä muiden mielipiteistä välittämään.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 07:19

   Kiitti Belladonna – minä teen blogiani näin ja nautin tämän tekemisestä ja juttua syntyy kun se on aitoa minää!!! joskus tulee vain hetkiä ettei aina jaksa uskoa itseensä.

   Kivaa viikkoa sinulle Belladonna

 7. Nainen Talossa
  Kirjoittaja
  16.12.2014 / 05:49

  Kaunista, selkeää, tyylikästä. Sitä täältä löytää. Blogi on henkilökohtainen media, jota kuuluukin pitää omista lähtökohdista ja itsekkäistäkin syistä. On eri asia, jos haluaa tavoitella blogillaan jotain erityistä, minkä myötä lukijoita tarvitsisi erityisesti kosiskella ja tyyliään siksi muokata :). Ihanaa joulunalusaikaa sinulle :).

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 07:23

   Kiitti Katja hyvästä kommentista – Jokainen blogi on itsensä näköinen ja sehän on se pointti. Jos sinä lähdet tavoittelemaan jotain muuta niin silloin katoaa blogin sielu ja siitä tulee tyhjä.
   kyllä minä pysyn tässä minkä osaan – jotain pientä uutta voin keksiä!

   kivaa viikkoa sinulle Katja <3

 8. Life with Satu
  Kirjoittaja
  16.12.2014 / 06:04

  Minusta sinulla on kaunis, selkeä ja naisellinen tyyli. Mitä sitä vaihtamaan jos se on sitä, jossa viihdyt!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 07:27

   Kiitti ihana Satu <3 – olen juuri tälläinen ja näin se homma toimii !! Jokaisessa palauteessa on kuitenkin se jotain jujua siksi sitä pitää hieman mustustella ja miettiä. Hyvän jutun aiheen ainakin sain siitä!

   Mukavaa joulunodotusta!

 9. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  16.12.2014 / 08:36

  Pukeudut kuitenkin pääasiallisesti itsellesi, et blogin lukijoille (tai arvostelijoille). Pukeudu siis kuten haluat – ja mielestäni varsin tyylikkäästi ja oman tyylisi löytäneenä. Klassikoita voi käyttää vuodesta toiseen ja aina näyttää ajankohtaiselta.

  Kivat housut; ovatko ne nahkaa?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 10:00

   Kiitos kivasta komentista <3 –

   Ehkä tähän ikään ehtineenä, monen erehdyksen kautta kulkeneena, on löytänyt oman tyylinsä. Joskus ulkopuolisesta se voi tuntua tylsältä varsinkaan jos itse ei ole sinut oman tyylinsä kanssa. Jos ajatellaan, että blogin pitää olla vaihteleva niin minä haen sitä vaihteluvuutta aiheista en pukeutumisen saralta!

   Tämä on ollut mielenkiintoinen kommenttiketju jälleen! Jokainen bloggaaja on aina tyytyväinen kun pystyy herättämään tunteita!

   kivaa joulunodotusta sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 10:02

   Hei Lumo – niin nuo minun pöksyt ovat ehtaa keinonahkaa!
   Tällä kertaa en raaskinut ostaa nahkahousuja – vaikka kengissä vannon aina
   nahan nimiin! Nyt olen kokeillut keinoa ja katsotaan jos alessa kävelee vastaan aidot!

 10. Johanna
  Kirjoittaja
  16.12.2014 / 13:08

  Kauniita ja yhteensopivia vaatteita, ihania maanläheisiä värejä. Hillittyjä ja taidokkaasti yhdisteltyjä asukokonaisuuksia, joissa viihdyt luullakseni hyvin. Pidän tyylistäsi todella paljon, voi kunpa itsekkin osaisin pukeutua yhtä tyylikkäästi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 14:36

   Kiitos Johanna <3 – sinulla on kanssa todella kauniita kokonaisuuksia!

   kivaa viikon jatkoa <3

 11. maiju
  Kirjoittaja
  16.12.2014 / 18:23

  Taitaapa olla sama suorasuu, joka näitä "totuuksia" laukoo… Sinulla on kaunis klassinen tyyli. Pidä siitä kiinni. Sanon aina, että minä pukeudun niin kuin itse haluan, enkä niin kuin joku toinen mun haluaisi pukeutuvan. Sinulla on kaunis pusero ja rannekorusi on myös ihana.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 19:51

   kiitti maiju <3 – näitä suorasuita taitaa löytyy meidän jokaisen läheisistäkin 😉 Kyllä tällä ikää on sen oman juttunsa löytänyt ja sillä mennään! Me lukevat jotka tykkäävät <3

   kivaa viikonloppua ihana maiju <3

 12. annu
  Kirjoittaja
  16.12.2014 / 20:20

  Sinä pukeudut kauniisti, ja juuri sinulle sopivasti. Näytät aina siltä, että viihdyt vaatteissa, ja silloin myös kantaa itsenä kauniisti. Ja tuo röyhelöpaita ja neule on aivan ihanat! Ottaisin ne heti 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.12.2014 / 20:34

   Kiitti ihana annu <3 – olen samaa mieltä että vaatteissa tulee viihtyä! ja silloin kun olet sinut itsesi kanssa niin se kyllä näkyy ulkopuolisille ja se myös näkyy kuvissa! Kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa!

   mukavaa joulun odotusta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?