Etusivu » #13 muotia ja brunssia

#13 muotia ja brunssia

Joulukalenterissa tänään kirjain M ja tähän päivään hyvin sopivasti päästiin sanaan muoti. Minulla on vuosien saatossa syntynyt viha-rakkaussuhde tuohon sanaan. Englanninkielinen sana fashion istuu mielestäni paremmin mutta suomenkielinen sana aiheuttaa minulle joskus pieniä näppylöitä. Mieluummin puhun  trendeistä, ajan hengestä tai siitä mikä on nyt in. En tiedä mistä nämä minun huonot vibat sanaa kohtaan ovat lähteneet mutta ehkä tulevaisuudessa taas opin käyttämään sanaa.

Joka tapaksessa tänään olin Muotia ja Brunssia tapahtumassa. Näytöksessä vilahteli jo kevään ihania juttuja. Alkuosan kaikki kuvat ovat Karisma Vaasan mallistosta. Upeita kevään sävyjä ja arvaatte varmaan, että tämä bloggari on ihan myyty näiden vaaleiden värien kanssa. Loppuosan kuvat ovat DOPPwoman mallistosta. Kivoja yksityiskohtia ja myös kauniita keväisiä sävyjä. Huomaatko ei yhtään mustaa asua! Tämä bloggari ei tainut edes huomata jos näytöksessä olisi ollut sellaisia. Ihanaa kevät on tulossa!

Kivaa illanjatkoa ihanat näiden inspiraatiokuvien myötä!


                                           -tuulanneli


*tämä blogipostaus on tehty rakkaudesta kauniisiin vaatteisiin*             

20 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  13.12.2014 / 18:00

  Ihania vaatteita ja moni neule miellytti silmää. Ja ihanan raikkaat mallit. Tämä päivä on armollista aikaa, kun tyylejä on monelaisia ja silti voi olla tyylikäs. -70-90-lukujen muoti oli aina aika tietynlaista, nyt voi olla vaikka minkälainen ja silti tyylikäs eli kukin tyylillään. En ole muodin seuraaja, klassisella linjalla ylipäänsä menen, mutta toki tiedän minkälaiset lahkeet, kengän kärjet, kaulukset jne. on ajankohtaiset, muuten tyyli pysynyt samaa, yksityiskohdat vaan vaihtuu. 🙂

  Iloista viikonloppua ja kivoja nämä sinun aakkoset, ehkä minä vielä teen myös omat aakkoset. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.12.2014 / 18:57

   Kiitti Tiia – eikö olekin kivaa kun ei ole yhtä ja oikeaa tapaa pukeutua vaan kaikki lähtee siitä sinun omasta tyylistä ja elämäntavasta!

   Nämä aakkoset ovat ihan kiva juttu. Joku hankala kohta minulla on ollut ja tulevien kirjaimien kohdalla on myös edessä muutama hankaluus! Ainut hankaluus on, että postaus pitää tulla joka päivä mutta ainakin vielä on pysytty ruodussa!
   Ei muuta kuin aakkosia suunnittelemaan!!!

   Kivaa viikonloppua sinulle <3

 2. Virpi P.
  Kirjoittaja
  13.12.2014 / 19:08

  Olen samaa mieltä muoti-sanasta. Siinä on jotenkin sellainen kuuskytluvun jäykkä kaiku. Siihen asti Pariisi sanoi, mikä on muotia, kunnes nuoriso sanoi itsensä irti ja nuorisomuoti alkoi elää omaa elämäänsä. Ajan henki ja ajassa eläminen on kuvaava, mutta ei käyttökelpoinen ilmaisu. Joku on pinnalla tai trendikästä tai vaan näyttää juuri nyt kivalta. Englanninkielisiin sanoihin meillä ei ole omaa tunnelastia:)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.12.2014 / 20:13

   Ole ihan oikeassa Virpi – olen paljonkin miettinyt miksi sanasta muoti minulla nousee useasti niskavillat pystyyn. Ehkä jotain tekemistä on sillä, että olen ollut tehnyt työurani ns. muodin parissa ja minulle se ei ole koskaan merkinnyt sitä yhtä ja ainoata oikeaa tapaa pukeutua!

   Onneksi tänä päivänä korostetaa omaa tyyliä ja elämäntapaa. Koska kyllä sen vaatteen pitää olla tyylikäs ja kantajalleen sopiva. Sen lisäksi arvostan aina muunneltavuutta. Hyvä luottovaate taipuu moneen ja sen voi ottaa esille vielä monen vuoden päästäkin.

   kivaa viikonlopun jatkoa sinulle <3

 3. Nimetön
  Kirjoittaja
  13.12.2014 / 22:56

  Tyyli on se oikea sana, johon voi yhdistää sesongin juttuja ripauksen, Coco Chanel sanoi, muodit tulevat ja menevät, tyyli pysyy…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 07:23

   Minullekin tyyli sana on paljon läheisempi kuin muoti – tyyli on joka tapuksessa jotain mikä pysyy. Tyyli on usein taitolaji mikä sinulla on tai sitten ei 🙂

 4. Johanna
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 06:42

  Kauniita vaatteita ja ihania keväisiä värejä. Varsinkin tuo malene birgerin huivi erottuu edukseen noiden vaaleiden sävyjen keskeltä. Hame, paita ja neule yhdistelmä näyttää omaan silmääni ihanimmalta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 07:24

   Kevään vaatteet ovat aina niin kuin karkkeja, kun ne tulevat tähän pimeän aikaan kauppoihin. Mutta niin ihania <3

 5. Sarin vaatekomeron kätköt
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 07:09

  Kauniita vaaleita sävyjä todellakin! Toki bongasin joukosta tuon MB:n mustavalkoisen kuosin, onneksi en ole siihen vielä hurahtanut vaikka näytöksen asuihin sopikin. Muoti ei ole ihan minunkaan lempisanani, mutta toisaalta en oikein tykkää trendi sanastakaan, sen miellän ohimeneväksi pinnalliseksi muoti-ilmiöksi. Tyylikin on jotenkin vanhahtava sanaa ja kantaa sisällään useamman merkityksenkin… Tyylikäs, oma tyyli. Not good at all… jos saisi sekoittaa kieliä niin valitsisin sanan style, sillä on vähemmän painolastia kun ei ole kotikieli. Tulipas pitkät lorut… Ihanaa sunnuntaita ja lisää aakkosia! Luin oikein ajan kanssa noita edellisiä ja ne koskettivat.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 07:28

   Kiitos ihanasta kommentista Sari <3 – itse olen kanssa pysyny kaukana tuosta MB kuosista vaikka se on ihan makee. Olen tyyppinä sellainen, että kyllästyn todella nopeasti kuoseihin, joten olen oppinut vuosien varrella vain ihailemaan niitä!

   Nämä aakkoset ovat olleet minulle kiva tapa saada lisää haluaamani sisältöä blogiin ja ennen kaikkea rohkeuteni on kasvanut matkan varrella !

   kivaa viikonlopun jatkoa <3

 6. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 07:15

  Kauniita vaatteita, ihana tuulahdus keväästä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 07:29

   kiitos Katja <3 – kevään vaatteet ovat niin ihania <3

 7. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 07:31

  Muoti ei ole myöskään minun lempisanani. "Mikä nyt on muotia?", jotenkin rajoittava kysymys… Sitä käytetään myöskin niin kummallisissa asiayhteyksissä, esim. jostain ajattelutavasta saatetaan sanoa "se on nyt muotia ajatella noin ja näin" TÄH… en ymmärrä. Ja mitä vaatteisiin tulee, niin trendi on kivempi sana. Tai tyyli.

  By Malene Birger -vaatteet, mitä kuvissa näkyy…. RAKASTAN!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 07:45

   Reetta, se on juuri tuo kysymys "Mikä on nyt muotia?… mikä saa minun niskakarvat ylös. Miksi tämä meidän suomen kieli on joskus niin yksioikoinen. Ehkä nuo vierasperäiset sanat ovat mukavimpia ilman turhia painolasteja! kyllähän moda tai in mode kuulostavat paljon paremmilta 🙂

   MB:n tämä kevät 1 näyttää todella upealta!

 8. Doppwoman
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 15:09

  Hyviä kuvia! Kiitos!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 18:49

   Tällä kertaa kuvaaminen oli vähän haastavaa 😉 – lähetän sinulle kuvia, jos haluat tehdä postauksen asiasta!

 9. Kati / Villa Valko
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 16:02

  Uusi lukija täällä ilmoittautuu. Löysin tänne Bloggareiden FB-kamujen kautta. Kivoja juttuja sinulla. Tervetuloa vastavierailulle! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 18:52

   Hei Kati ja tervetuloa lukijoiden joukkoon! Kävinkin jo vierailulla blogissa!
   Kiva blogi sinulla ja todella mukava löytää ihania aikuisbloggareita!

 10. maiju
  Kirjoittaja
  14.12.2014 / 16:20

  Kaunista muotia. Muoti on se iso kokonaisuus, josta jokainen noukkii jotain omaan tyyliinsä. Sitähän se muoti on.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.12.2014 / 18:53

   Kiitti maiju <3 – olet ihan asian ytimessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?