Etusivu » 12 kysymystä kesästä

12 kysymystä kesästä

Heippa kaikille! Nappasin Jonnan blogista kepeän kesähaasteen. Tässä rentoja kesäjuttuja pienellä huumorin pilkkeellä. 

1. Mekko vai shortsit?

Pari vuotta sitten olisi vaaka kallistunut shortsien puolelle. Nykyään mekot kiehtovat kuitenkin enemmän. Olen vaan vähän vaativa mekkojen suhteen ja edelleenkin etsin sitä oikeaa pitkää mekkoa.

2. Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut?
Tämä oli superhelppo eli ehdottamasti aikaiset kesäaamut. Talvisin olen herätyskellon supertorkuttaja mutta kesällä herään ennen kuin kello ehtii herättämään. Aamukuudelta herääminen ei tuota mitään ongelmaa. Rakastan aamuhetkiä terassilla linnunlaulua kuunnellen.

3. Sandaalit vai tennarit?
Omistan muutamat lempparisandaalit, jotka olen hankkinut jo vuosia sitten. Tennareita ja lenkkareita sen sijaan on kymmeniä, joten kyllä olen tennarityttö. 

4. Päivä rannalla vai huvipuistossa?
Oikeastaan ei kumpikaan. En ole koskaan ollut rantaihminen ja auringossa makoilu ei ole minun juttuni. Huvipuistossa olen viimeksi käynyt yli parikymmentä vuotta sitten poikien ollessa pieniä. Silloinkin istuin pääasiassa penkillä ja katselin, kun pojat viilettivät laitteissa.

5. Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?

Olen kotimaan matkailun vankka kannattaja. Suomen luonto on niin kaunis kesäisin ja meidän kesä on vaan niin lyhyt, että siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Marraskuu on minulle se paras aika suunnata valoon ja aurinkoon. Nyt haluan nauttia näistä valoisista aamuista kotimaassa.

6. Trampoliini vai löhötuoli?
Tottakai löhötuoli terasilla. Mitähän siitäkään tulisi, jos eksyisin trampoliiniin?

7. Kirja vai sarja?
Kesällä ei kumpikaan. Olen viimeisten vuosien aikana lukenut todella vähän kirjoja. Televisiota en ehdi katsella kesäisin.

8. Pionit vai lupiinit?
Pionit ovat lempparikukkiani. Lupiinit jätän mieluummin ojan pientareelle.

9. Hehkuva kesäinen meikki vai ilman meikkiä? 
Minun kesämeikkini on kevyt ja luonnollinen ihan kuten talvellakin. Suosin mahdollisimman luonnollista meikkiä ympäri vuoden. 
10. Pavlova vai perinteinen mansikkakakku? 
En ole vielä pavlova kokeillut tehdä. Perinteinen mansikkakakku on helpompi tehdä ja kuuluu kesään ehdottomasti. Perheen nuorimmainan viettää synttäreitään heinäkuussa ja tottakai sitä juhlistetaan isolla mansikkakakulla. Tämä kakku on viime vuodelta!

11. Ravintola vai piknik?
Minulle ravintola on luonnollisempi ja mieluisampi valinta. Olen ollut vain pari kertaa piknikillä ja se kyllä riittää.

12. Festarit vai kotibileet?
Nuorempana olen rymynnyt aika monet festarit. Viime kesänä kävimme pitkästä aikaa Vaasa Festivaaleilla. Viikonlopulle sattui todella upeat kelit ja meillä oli hauskaa. Loppujen lopuksi olen kuitenkin pienten kotijuhlien bilettäjä. Ystävien kanssa on kiva viettää aikaa ilman suurempia hälyjä!

Kiitos vielä Jonna inspiraatiosta postaukseen. Kysymyshaasteita on aina kiva tehdä. Löytyikö meillä yhtäläisyyksiä?

Kesäterveisin

-tuulanneli

5 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  1.7.2020 / 05:24

  Oi kun kiva postaus, tällaisen voisi toteuttaa itsekin.

  Kesämekkojen vahva kannattaja minäkin, en jotenkin ole koskaan osannut shortseja näin aikuisena, ehkä oikeat eivät ole vielä tulleet vastaan edes.

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  3.7.2020 / 06:50

  Olipas kiva postaus ja hauskat vastaukset. Mun vastaukset olisi aivan toisenlaisia 🙂

 3. Riitta reissaa
  Kirjoittaja
  3.7.2020 / 07:46

  Oi miten kaunis synttärikakku! Ja ihana tuo koirakuva. Ja samaa mieltä: ennen shortsit, nyttemmin mekko. Ja pidempi malli on minullakin haussa.

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  4.7.2020 / 11:46

  Tämä haaste on minulla tuossa "to do -listalla" mutta vielä en ole siihen tarttunut. Nämä haastepostaukset ovat aina hauskoja ja sitä myös joka kerta oppii uusia asioita toisesta. Ihana tuo viimeinen nuuskivavan Hansin kuva. Rapsuja pojalle ja hyvää viikonloppua sinulle ♥

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  4.7.2020 / 11:58

  Taidankin napata tämän itselleni vastattavaksi, muutamia yhtäläisyyksiäkin löytyi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?